'Gites La Planche'

Gîtes in de Allier | Auvergne - Frankrijk

vakantie allier frankrijk chambre dhotes camping camper a71 moulins montlucon

Referentienummer: 03 - 0013

 

Contact

Gites La Planche
Gîte-verhuur in de Allier

RUMMENS Frank
La Planche 03600 HYDS
03600 HYDS
Auvergne - Frankrijk

www.gites-laplanche.net

rummensfrank@skynet.be 

......................

                           

 

 

 

De fermette La Planche omvat het woonhuis van de familie RUMMENS dat niet verhuurd wordt en een tot voorheen grote schuur met koeienstal nu verbouwd tot twee gîtes. Wij stellen hoge eisen aan de inrichting van de gîtes. Goede bedden, goed sanitair en een compleet uitgeruste keuken zijn enkele van onze eisen. Kernwoorden voor onze gîtes zijn kindvriendelijkheid, luxe en comfort.

Eén gîte “ L’Escale” met een ingang, een privéterras en omheinde privétuin bevindt zich aan de voorkant van de voormalige schuur en de tweede gîte “ Bellevue” bevindt zich aan de achterkant met eveneens een aparte ingang, een privéterras en een omheinde privétuin. Iedere gîte is geschikt voor maximaal 6 personen (3 slaapkamers) en eventueel een baby.

Verder hebben we als gezamenlijke accommodatie voor de 2 gîtes een verwarmd zwembad ( 8 x 4 m) dat beschikt over een chloorvrije reinigingsmethode wat uw zwemplezier aanmerkelijk verhoogt. Rond het zwembad bevinden zich 12 ligzetels, een zwembaddouche , een WC, een zomerkeuken , een overdekt terras en een jacuzzi, alles omgeven door een 2,5 m hoge natuurstenen muur.

Achter het zwembad ligt een jeu de boulebaan en een kleine visvijver. In het dorp HYDS is een warme bakker en op 11 km in het stadje Commentry vinden we alle winkels zoals: Aldi, Lidl, Carrefour Market en Intermarché vinden. Onze gîtes zijn te huur voor families die van rust, ontspanning, stilte en ruimte houden. Onze fermette is een ideale stek om te onthaasten en te genieten. De omgeving is uitermate geschikt voor natuur- en rustliefhebbers, daar de streek nog niet door het massatoerisme is ontdekt. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en watersporten beoefenen zoals vissen, kanoën, zeilen en zwemmen.


Op vakantie naar de Allier in Frankrijk? De Auvergne ontdekken vanuit een fraaie gîte? 
'Gites la Plance' biedt u 2 compleet ingerichte gîtes. Ontdek de Allier in Frankrijk!

 

 

Op vakantie naar de Allier in Frankrijk? De Auvergne ontdekken vanuit een fraaie gîte?
'Gites La Planche' biedt u 2 compleet ingerichte gîtes. Ontdek de Allier in Frankrijk!