'Domaine en Birbès' 

Gastenkamers, vakantiehuizen (gites) en safaritenten | Aude

 

Referentienummer: 11 - 0001

 

Contact

Domaine en Birbès
Familie Zandvliet
11270 Laurac
Aude - Frankrijk

T: 00 33 468 23 22 93

E: info@domaineenbirbes.com
W. www.domaineenbirbes.com


......................

        

                

 

 

Uniek stekje verscholen tussen de zonnebloemen- en graanvelden! In het glooiende landschap van het Zuid-Franse departement Aude ligt, met uitzicht op het middeleeuwse dorpje Laurac, verscholen tussen de zonnebloem- en graanvelden het schitterende 'Domaine en Birbès'. Een plek om tot rust te komen en te genieten van al het goede wat het Franse leven te bieden heeft: zon, zee, bergen, cultuur, activiteiten en natuurlijk heerlijk eten en drinken.

Sinds mei 2011 verwelkomt de familie Zandvliet met veel plezier haar gasten voor een heerlijk verblijf in één van de fijne accommodaties. Op het Domein van ruim 1 ha. bevindt zich een machtige oude boerderij uit ca. 1780, gebouwd volgens de typische Lauragaise–stijl. Je kunt hier logeren in een van de zes safaritenten (incl. een eigen badkamer), twee gîtes, zomergîte L'atelier en twee gastenkamers. Het heerlijk verwarmde zwembad (12x6m) maakt het geheel compleet!

Genoeg ruimte voor iedereen!
Zowel voor klein als groot is het hier heerlijk vertoeven. Er is ruimte genoeg om rustig weg te kruipen in een goed boek, maar je kunt ook de gezelligheid opzoeken en een wijntje drinken bij het barretje in de buitenkeuken. Vanuit deze fantastische buitenkeuken wordt ook twee keer per week een culinaire table d'hotes verzorgd.

 

Op vakantie naar Zuid-Frankrijk? Omgeving Toulouse en Carcassonne? 
Domaine en Birbès biedt u gastenkamers, safaritenten en gites!