Château de la Brosse

Cher

overnachten in frankrijk vakantie vieren in frankrijk cher chambre d'hôtes gites vierzon bourges chateau kasteelovernachting

Referentienummer: 18 - 0001

 

Contact

Château de la Brosse

Peter en Lydia Ouweneel
18100 THENIOUX

Frankrijk

 

Telefoon: 0033-631 229 993
 

www.chateaudelabrosse.com

 

ouweneel@chateaudelabrosse.com

 

........................  


                             

 

 

 

Op het Château de la Brosse kunt u als onze gast in een luxe ambiance overnachten in een van onze twee gîtes of in een van onze drie luxueuze ruime kasteelkamers (voor resp. max. 3, 4 of 5 personen) of in onze romantische (bruids)suite. Van de gîtes is het Boswachtershuisje geschikt voor een verblijf van 5 personen en het Tuinmanshuisje voor een verblijf van 4 personen. Voor onze suite- en kasteelkamergasten bieden wij u naast een petit dejeuner ook de mogelijkheid tot een Loire-champagne/zalm-ontbijt, TABLE d'HÔTES (3 of 4 gangen menu) en een uitgebreid diner-bij-kaaslicht.

1 - (Bruids)Suite Blanc Baroque
Deze (bruids)suite (35 m2) ligt aan de voorzijde van het kasteel met een douche/wastafel/toilet in de torenkamer. Uitzicht op de vallei.
Een Kingsize-bed, twee romantische love-seats en een zitje voor een desgewenst (champagne)ontbijt in deze suite.

2 - Châmbre Roses
In deze kasteelkamer (35 m2) slaapt u als Doornroosje. De chambre ligt aan de voorzijde van het kasteel met een douche/wastafel/toilet in de torenkamer. Uitzicht op de vallei. Een Kingsize-bed en een 1-persoonsbed. Naar wens kan hier een extra kinderbed worden bijgezet.

3 - Chambre Noir Blanc
Vorsten gingen u als het ware voor in deze chambre à coucher (39 m2) met separate douche/wastafel/toilet. Uitzicht op het bos, zwembad en naar beneden toe het kerkje van het dorpje Thenioux. Een Kingsizebed en een klein Queen-sizebed (1.90 x1.30 m, geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen).

4 - Chambre Terracotta - 5 personen
Deze in warme tinten gedecoreerde kasteelkamer (51 m2) - met badkamer en separaat toilet - heeft een Frans balkon met uitzicht op het bos. Een Kingsize-bed en drie 1-persoonsbedden.

Thenioux ligt 7 km van Vierzon, midden in Loire-Vallee, bekend van zijn vele kastelen, wijnroutes en golfbanen.


 

Op vakantie naar de regio Centre in Midden-Frankrijk? Overnachten in Frankrijk? Chambres d'Hôtes of Gîte?
Hier vindt u de leukste overnachtingsadressen in het departement Cher!