'Auberge des Ruines de Merle'

Corrèze

 

Referentienummer: 19 - 0004


Contact

Auberge des Ruines de Merle
Le Bourg
19220 St. Cirgues la Loutre
Corrèze - Frankrijk

 

T. 0033 555 280899

E. contact@aubergedemerle.com

W. www.aubergedemerle.com

 

............................
 

               

 

 

 

In de zuidelijke punt van de Corrèze, in een bosrijke omgeving, ligt het plaatsje St. Cirgues la Loutre, in het midden van het dorp staat onze Auberge des Ruines de Merle. Ook de omgeving maakt St. Cirgues la Loutre bijzonder idyllisch. De rust van deze bijzondere streek is van een ongekende schoonheid en wordt door de gasten bijzonder gewaardeerd.

Bij ons staat sfeer en service hoog in het vaandel. Op de eerste verdieping zijn er luxe, ruime kamers. Het ontbijt wordt in de eetzaal geserveerd. Bij mooi weer wordt er met open salondeuren en blik op de 17de eeuwse kerk ontbeten. In de winter wordt het diner geserveerd bij de open haard. De menu’s met versproducten zijn afwisselend. Smaak en sfeer worden op een ontspannen, ongedwongen wijze gedeeld met elkaar.

Dit alles maakt uw verblijf in Auberge des Ruines de Merle tot een bijzondere belevenis. Jong en oud, privé en zakelijk, natuurliefhebbers, sporters, groepen - iedereen is welkom. Onze service is veelzijdig en wordt afgestemd op uw wensen.

Graag tot ziens! 

Op vakantie naar Limousin in Frankrijk? Overnachten in het departement Corrèze?
 Auberge des Ruines de Merle biedt u charmante gastenkamers, ontdek de Corrèze!