Hôtel de Charme 'Bonpassage'

Côte-d'Or

 

Referentienummer: 21 - 0004

 

Contact

Manoir Bonpasssage
Karel & Marja Brummer
5, rue du Moulin
21340 Thury
Bourgogne | Frankrijk

T. +33 (0)3 80 20 26 16

W. www.bonpassage.com


E. info@bonpassage.com

 

 

.......................

                
 


 

Manoir Bonpassage is een kleinschalig hôtel de charme met zwembad, gelegen in het hart van de Bourgogne, tussen Beaune en Autun. Het hotel is gevestigd in een manoir uit 1850 en het naastgelegen voormalige 'Etablissement d'Aviculture Ste Marguerite' uit 1900. De Nederlandse eigenaren, Karel & Marja Brummer, staan garant voor een persoonlijke en hartelijke ontvangst.

Het hotel beschikt over 8 comfortabele tweepersoonskamers met eigen badkamer, een ruime 'séjour', waar u na een actieve dag kunt uitrusten. Hier of op het terras serveren we u graag een drankje, van een 'petit café' tot een 'verre de Bourgogne'.

Op reservering serveren we 4x per week een menu du jour. Bij verblijven vanaf 3 nachten bieden we diverse arrangementen aan met een interessante korting, oa voorjaars- en herfstarrangementen, een golfarrangement, een wijnworkshop in de wijngaarden, een wijn-spijs wandeling in de beroemde wijngaarden van Aloxe Corton en een workshop edelsmeden. Kijk voor meer informatie op onze website.

 


Op vakantie naar Bourgondië in Frankrijk? Overnachten in Frankrijk? Chambres d'Hôtes of Gîte?
Hier vindt u de leukste overnachtingsadressen in Côte-d'Or!