'Fermette en France'

Chambres d'hôtes & gîte - Côte-d'Or

 

Referentienummer: 21 - 0005

 

Contact

Fermette en France
Marc & Astrid Strategier
1 Rue de Saint Germain
21500 Quincerot

Bourgogne | Frankrijk

 

W. www.strategier.biz

E. fermetteenfrance1@gmail.com

T. +33(0)6 70 37 91 57 ( Astrid)

.......................

        
 


 

Onze "Fermette en France" ligt in een klein, rustig dorpje. U bent binnen een half uur op de snelweg A6. Zeer geschikt voor doorreis van of naar het zuiden van Frankrijk.
Komt u vanaf de A5 ( afslag 22) dan is het een klein uurtje rijden, door het heuvelachtige landschap.

Wij hebben een 3 chambre d'hôtes kamers. 2 bevinden zich in het huis wat ook als gîte kan worden gehuurd.Deze 2 kamers worden niet tegelijkertijd aan verschillende mensen verhuurd. Dit om de privacy te waarborgen. Bij binnenkomst komt u in de keuken. Op de eerste verdieping bevindt zich een 2 persoonsslaapkamer, met salon. Vanuit de salon heeft men een prachtig uitzicht op het kasteel en heuvels. De badkamer met toilet, en aprte toilet bevinden zich ook op deze verdieping.

Op de bovenste verdieping bevindt zich de familiekamer, dit is een doorloopkamer. Op de eerste kamer staan 2 1 persoonbedden, die kunnen als 1 2persoonbed worden opgemaakt. Op het tweede gedeelte, gescheiden door een deur, bevinden zich 2 1 persoonsbedden.

Op onze binnenplaats bevindt zich nog een chambre d'hôtes kamer, geschikt voor 2 personen. Deze stoere kamer "Atelier" was vroeger een timmerwerkplaats. U beschikt over een eigen toilet/douche die naast het Atelier staat.
De gîte is vanaf minimaal 3 nachten te huur. Wij hanteren geen vaste aankomstdag, u heeft alle vrijheid in aankomst en vertrek.

 


Op vakantie naar Bourgondië in Frankrijk? Overnachten in Frankrijk? Chambres d'Hôtes of Gîte?
Hier vindt u de leukste overnachtingsadressen in Côte-d'Or!