Chambres d'Hôtes Le Cottage

Meurthe-et-Moselle

gite, nancy, metz, pont a mousson, overnachten en slapen in noord frankrijk, goedkoop op vakantie in noord frankrijk

Referentienummer: 54 - 0001

Contact

Chambres d'Hôtes

Le Cottage

 

Madame Christiane Bernard
75, rue de la Chapelle

54700 PONT A MOUSSON

Meurthe-et-Moselle

Frankrijk
 

Telefoon 0033 - (0)3 83812038

 

www.lecottage-lorraine54.com

 

contact@lecottage-lorraine54.com

 


.......................

     
                             

 


Mevrouw Christiane Bernard heet u van harte welkom bij Chambres d'Hôtes 'Le Cottage' in de Lorraine. 'Le Cottage' ligt op 30 minuten van van de steden Metz en Nancy.  De aangename en ruime accommodatie is rustig gesitueerd in de Noordfranse stad Pont à Mousson en is het gehele jaar open.  De accommodatie is gemakkelijk te bereiken via de snelweg A31 (afslag Pont à Mousson).

Gasten kunnen gebruik maken van 2 gastenkamers, ieder uitgerust met een badkamer, wc, bureau en een koelkast. 'Le Cottage' beschikt over een eigen parkeerplaats en gasten kunnen volop genieten van de fraaie grote tuin met wijds uitzicht op de historische stad Pont à Mousson met al haar bezienswaardigheden, winkels en restaurants.

Midden in de stad nodigt La Place Duroc (vlakbij het papiermuseum) u uit tot een wandeling. Ook is het heerlijk vertoeven op de kades langs de rivier de Moezel. Loop over de 'pont du Gélot' en ontdek de gotische kathedraal en bewonder de prachtige architectuur. Bonne promenade!

Op vakantie naar Noord Frankrijk? Overnachten in Noord Frankrijk? Chambres d'Hôtes of Gîte? Hier vindt u de mooiste objecten voor een overnachting in Noord Frankrijk!

 

Op vakantie naar Noord Frankrijk? Overnachten in Noord Frankrijk? Chambres d'Hôtes of Gîte? Hier vindt u de mooiste objecten voor een overnachting in Noord Frankrijk!

 

Op vakantie naar Lotharingen (Lorraine) in Noord-Frankrijk? Overnachten in Frankrijk? Chambres d'Hôtes of Gîte?
Hier vindt u de leukste overnachtingsadressen in het departement Meurthe-et-Moselle!