'Moulin de la Guesne'

Chambres d'hotes & Gîtes | Nièvre - Bourgogne

gite, limoges, parijs, chateauroux, a20, indre, overnachten in frankrijk, vakantie in frankrijk, landelijk, kastelen

Referentienummer: 58 - 0010

Contact

Moulin de la Guesne
1, rue du Moulin
58270 Saint Benin d'Azy
Bourgogne - Frankrijk

W. www.moulindelaguesne.com

E. info@moulindelaguesne.com

T. +33 6 27 08 54 63

 

 

 

 

......................

          
                 


 

 

Moulin de la Guesne is een watermolen die in de vroegere jaren heeft gedraaid als smederij. Nu is het een chambres d' hôte met 5 kamers en 2 gîtes.Wij wonen landelijk aan een rivier en maar 10 minuten lopen van het dorp St. Benin d'Azy. Daar zijn alle voorzieningen aanwezig,zoals een grote supermarkt, bakker, benzinepomp, huisarts, apotheek en niet te vergeten een zwembad.

Chris kookt bijna elke avond een verrassend 4-gangen diner voor de gasten. We serveren het diner in de molen of bij mooi weer buiten op de binnenplaats.

In de omgeving zijn prachtige wandel-en fietstochten uitgezet. Leuke dorpjes, brocantes en interessante steden.En de streek staat bekend om zijn heerlijke wijnen, Sancerre, Pouilly en Menetou-Salon!

De chambres d'hôte is ook zeer geschikt om te huren met vrienden of familie en je lekker te laten verwennen met ontbijt & diner. Een leuk idee voor een heerlijk bourgondische weekend of misschien met de feestdagen!

Vakantie omgeving Nevers in Midden-FrankrijkOp vakantie naar Bourgogne in Midden- Frankrijk? Genieten van de prachtige natuur in het departement Nièvre? 
 Moulin de la Laguesne is een fraai startpunt voor een onvergetelijke vakantie in Midden-Frankrijk!