'AlavalA'

Chambres et Table d'hôtes - Gîte in de Auvergne (Puy-de-Dôme)

gite, auvergne, frankrijk, wijn, puy de dome, overnachten in frankrijk, vakantie in frankrijk, landelijk, kastelen

Referentienummer: 63 - 0008

Contact

'AlavalA'
Chambres et Table d'hôtes - Gîte

Adri Leeuwis
Laval
63640 Saint Priest des Champs
Auvergne - Frankrijk

www.AlavalA.eu

info@AlavalA.eu

 

........................               


 

 


Bjzonder gastvrij genieten bij Adri en Simone van Chambres et Table d'Hôtes 'AlavalA',  gelegen aan de rand van het dorpje Saint Priest des Champs in de streek Combraille (Auvergne).

'AlavalA' heeft twee gastenkamers met een mooi uitzicht over het domein en de omliggende weilanden. Elke kamer heeft een eigen badkamer met bad, douche en toilet. De kamers zijn geschikt voor twee respectievelijk vier personen (familiekamer). Draadloos internet aanwezig.

Voor de table d'hôtes (4-gangen diner) kunt u -na reservering- dagelijks aanschuiven aan de grote tafel in de gezellige woonkamer of bij mooi weer op het terras.

De Combraille in het noordwesten van de Auvergne is een streek bij uitstek om te onthaasten, te wandelen, te fietsen en uitstapjes te maken in de omgeving. Het kenmerkt zich door het glooiende groene coulisselandschap van de uitgedoofde vulkanen, meanderende riviertjes, meren, met hagen omzoomde weiden, bossen, pittoreske dorpjes en natuurlijk de vele kastelen, burchten, oude Romaanse kerken en musea.

Op geringe afstand van 'AlavalA' zijn diverse prachtige, bewegwijzerde en beschreven wandelroutes met diverse afstanden en moeilijkheidsgradaties evenals VTT-routes. 'AlavalA' is ook zeer geschikt als tussenstop / overnachtingsmogelijkheid onderweg naar uw vakantieverblijf in Zuid-Frankrijk of Spanje via de autoroute A71/A75 (Orleans-Clermont-Ferrand-Montpellier).

AlavalA is het gehele jaar geopend. Voor meer informatie en reservering verwijzen wij graag naar onze we
bsite: www.alavala.eu
 

À bientot!
Adri en Simone

 


Chambres d'hôtes & Gîte 'AlavalA' is een fijn vakantieadres in de Auvergne - Puy-de-Dôme!
 

Op vakantie naar de Auvergne in Frankrijk? Overnachten in Frankrijk? Chambres d'Hôtes of Gîte?
Chambres d'hôtes & Gîte 'AlavalA' is een fijn vakantieadres in de Puy-de-Dôme!