'La Paresse en Douce'

Chambres et Table d'Hôte | Puy de Dôme - Auvergne

gite, a71, auvergne, frankrijk, wijn, puy de dome, overnachten in frankrijk, vakantie in frankrijk, landelijk, kastelen

Referentienummer: 63 - 0017

Contact

Chambres et Table d’Hote
La Paresse en Douce,
Henk & Helen Slik
Le Bourg
63590 Tours sur Meymont
(Frankrijk, Auvergne, Puy de Dome)

T : +33 (0)9 64 39 60 93

E : info@laparesseendouce.nl


W : www.laparesseendouce.nl
 
 

 

 

..........................

               

                   

 

 

La Paresse en Douce betekent vrij vertaald ‘de lieve luiheid’ en dat is precies wat wij u bieden: volop genieten en relaxen gecombineerd met lekker tafelen en heerlijk slapen.

La Paresse en Douce is een plezierige chambres d’ hôtes gelegen in het groene hart van Frankrijk, in de rustige streek Auvergne, departement Puy de Dôme. Rust, natuur, cultuur. Als u wilt kennismaken met ‘l’Auvergne côté soleil levant’ met haar ongerepte natuurschoon, prachtige uitzichten en typische Franse dorpjes, is een verblijf in een van de kamers van la Paresse en Douce une bonne idée.

De maison d’hôtes, gelegen aan een klein, rustig weggetje aan de rand van een dorpje, is een stoer en eeuwenoud, groot huis met geheel ommuurde tuin. De kamers hebben een sympathiek sobere sfeer waarbij de aanwezige oude elementen bewaard zijn gebleven en soms verrassend zijn hergebruikt. Wij hebben 5 kamers waarvan twee familiekamers. Alle kamers beschikken over een groot boxspringbed en een eigentijdse, luxe badkamer.

’s Avonds kunt u aanschuiven aan onze table d’hote. Wij koken voor u een smaakvol 3-gangen menu met verse producten uit de streek en onze eigen kruidentuin, waar wij graag onze eigen draai aangeven. Henk houdt enorm van koken, niet speciaal alleen franse gerechten maar uit alle windstreken. De menu’s van onze table d’hote zijn dan ook gevarieerd met veel geur en kleur!

Naast de chambres kunt u gebruik maken van de algemene ruimtes zoals de eetkamer, onze salon en de kleine kapel die wij hebben ingericht als bibliotheek met een diversiteit aan boeken, tijdschriften, gezelschapsspelen en informatie over de Auvergne. In het gehele huis heeft u de beschikking over wifi. En u kunt natuurlijk genieten van onze tuin met verschillende terrassen, een klein zwembad en voor de koudere maanden een hottub.

Tarieven: 2p-kamer vanaf € 75,- per nacht / XL-kamer vanaf € 115,- per nacht (incl. ontbijt)

Overnachten in Frankrijk? Puy de Dôme? Mooie Bed and Breakfast!

 

Op vakantie naar de Auvergne in Frankrijk? Overnachten in Frankrijk? Chambres d'Hôtes of Gîte?
Hier vindt u de leukste overnachtingsadressen in de Puy-de-Dôme!