Chambres d'Hôtes La Maison du Chevalier

Puy de Dôme

gite, auvergne, frankrijk, wijn, puy de dome, overnachten in frankrijk, vakantie in frankrijk, landelijk, kastelen

Referentienummer: 63 - 0006

Contact

Chambres
La Maison du Chevalier

Wim en Patty van de Ridder
La Sauvanie
63480 Marat

Puy de Dôme - Frankrijk


www.nl.lamaisonduchevalier.com


info@lamaisonduchevalier.com

 

........................               


 

 


Door "LE FIGARO MAGAZINE" uitgeroepen als èèn van 200 mooiste chambres d'hôtes van Frankrijk van 2013!!

La Maison du Chevalier staat in het teken van genieten, rust, ruimte, in de natuur zijn en een comfortabel verblijf in onze maison d'hôtes. Lekker eten en een goed glas wijn horen daar natuurlijk ook bij. Wij bieden u een verblijf aan in ontspannen sfeer à la campagne. Waar u na een dag er op uit te zijn geweest heerlijk kunt ontspannen in onze sauna of in de hangmat met een drankje en dan van het mooie uitzicht op de bergen kunt genieten.

Rust & ontspanning

Wat wij graag willen is wellness combineren met de gastvrijheid van chambres d'hôtes. Dat wil zeggen dat we eind 2012 een sauna hebben gebouwd. Ook zal ikzelf (Patty) massages gaan geven en andere behandelingen van verzorging van het gezicht en lichaam (2013). Dus een heel pakket van vooral ontspanning, rust en aandacht voor jezelf in een mooie natuur met respect voor de natuur.

Kortom een verblijf van heerlijk ontspannen en tot je jezelf komen middenin de natuur! genieten XXL, stress xxs

La Maison du Chevalier ligt in de mooie schone en rustige omgeving van de Puy de Dôme, hartje Auvergne, waar de zon net iets meer schijnt. Een onbedorven gebied waar veel te zien is.Rustzoekers komen hier prima aan hun trekken. Maar ook voor de actieve vakantieganger is er genoeg te doen, want er zijn vele outdoor activiteiten, zoals mountenbiken, parapenten, kanoën en wandelen.

De Auvergne is een ideaal gebied om op de motor te verkennen met zijn mooie slingerende wegen. En in de directe omgeving kunt u de Col de Béal of Col de Supeyres bewandelen. In de winter kunt u er langlaufen en met sneeuwschoenen wandelen. Voor een langer verblijf is onze chambres d'hôtes uitermate geschikt, maar omdat wij slechts 30 minuten van de van de snelweg (A89) liggen, is la Maison du Chevalier ook ideaal als tussenstop naar het zuiden. De afstand van Nederland (Utrecht) is 944 km.
 

Chambres d'hôtes La Maison du Chevalier is een fijn vakantieadres in de Puy-de-Dôme!Op vakantie naar de Auvergne in Frankrijk? Overnachten in een comfortabele chambres d'hôtes mét wellness?
Chambres d'hôtes La Maison du Chevalier is een fijn vakantieadres
in de Puy-de-Dôme!