Chambres d'Hôtes Chez Fayette

Vogezen

gite, vogezen, vosges, chambres d hôtes, overnachten in frankrijk, vakantie in frankrijk

Referentienummer: 88 - 0002

 

Contact

Chambres d'hôtes Chez Fayette

59 Route de Morbieux

88160 RAMONCHAMP


Telefoon
0033 3 29248875

 

www.chez-fayette.com

 

info@chez-fayette.com
 

......................  

     
                           

 

 

 

Authentieke boerderij omgeven door berg, bos en weiden,slechts 2 km van de N66, biedt kamers met ontbijt, eventueel met avondeten.

Hier in de hoge Vogezen heeft ieder seizoen zijn charmes, wij bevinden ons zeer centraal m.b.t bijbehorende activiteiten; skiën en langlaufen (raquetten) op 18km afstand, ballon d'alsace 15km, col de la Slucht 30km, het unieke duizend-merengebied 4km, waar u o.a prachtig kunt wandelen, fietsen, motorrijden, squatten, parasailen, paardrijden en zo meer.

U zult verstelt staan van de schoonheid en rust die heerst in de prachtige natuur van de Vogezen met zijn specifieke flora en fauna. Onze chambre d'hotes biedt comfort en sfeer in kleinschaligheid en eenvoud. Slechts drie kamers waarin wij  maximaal 8 man kunnen herbergen. Wij bieden daarbij een salon met openhaard aan voor de avonden. Zomers kunt u natuurlijk heerlijk buiten zitten, s'avonds maken we u graag een kampvuur. Voor meer informatie bezoek onze website
www.chez-fayette.com.


 

Op vakantie naar Frankrijk en Vogezen? Overnachten in Frankrijk? Chambres d'Hôtes of Gîte? Hier vindt u de mooiste objecten voor een overnachting in Frankrijk!

Op vakantie naar Frankrijk en Vogezen? Overnachten in Frankrijk? Chambres d'Hôtes of Gîte? Hier vindt u de mooiste objecten voor een overnachting in Frankrijk!

 

Op vakantie naar Lotharingen (Lorraine) in Noord-Frankrijk? Overnachten in Frankrijk? Chambres d'Hôtes of Gîte?
Hier vindt u de leukste overnachtingsadressen in het departement de Vogezen!